CUPA 4X4 OFF-ROAD ȘIȘEȘTI

CUPA 4X4 OFF-ROAD ȘIȘEȘTI

                        ”CUPA 4X4 OFF-ROAD ȘIȘEȘTI” a fost un concurs organizat în perioada 20-22 August 2021 și a avut următoarele categorii: HOBBY, STANDARD A, STANDARD B, CHALLENGE, OPEN, EXTREM și SSV. Concursul a fost unul organizat exemplar: cu trasee variate care au cuprins pante, coborâri, ravene și o probă specială la care concurenții au făcut spectacol.

                     Dacă în prima zi numărul spectatorilor a fost unul considerabil, în ziua a doua, la proba specială, iubitorii off-road-ului au venit într-un număr foarte mare pentru a susține concurenții și pentru a se bucura de spectacolul pe care aceștia l-au oferit. Adrenalină, emoții, suspans, ușurare, supărare, bucurie...toate aceste emoții au fost trăite la Șișești. Am stat cu sufletul la gură, ne-am ținut respirația și am răsuflat ușurați că toată lumea a terminat teafără cursa.

                     Reprezentații echipei MOTOMAXX, echipaj format din pilot Florin Papița și copilot Vasile Boje, au concurat la clasa SSV Trophy și SSV EXTREME.Aceștia au avut o prestație deosebită reușind să se claseze pe podium la ambele clase: locul al II-lea la SSV Trophy, respectiv locul I la SSV EXTREME.

                   Ținem să îi felicităm pe organizatori pentru felul în care au organizat această competiție, dar și pe toți concurenții care au luat startul în acest concurs. Le mulțumim pentru spectacolul oferit și pentru roller-coaster-ul de emoții pe care ni le-au transmis. 
                   Pentru mai multe poze și pentru filmări din timpul concursului vizitați pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/ioan.marian.33449/


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!